Yellow pea protein isolate, 80%

Ta izdelek je izdelan iz rumenega graha ni GSO (procesi izolacije, homogenosti, hitrega izhlapevanja, sterilizacije in sušenja v razpršilu). Popolna sestavina za  krapa, ki nadomešča bolj običajne ribje moke, mlečne beljakovine, kot je laktalbumin itd., z nečim povsem drugačnim. Za razliko od ribjih mok, ki imajo vse poseben vonj, ima ta izdelek dokaj nevtralen okus in vonj. Za krape je zelo lahko prebavljiv, kot sam rumen grah. Lepa gladka moka z odličnimi vezivnimi lastnostmi, kot je laktalbumin, bo olajšal postopek valjanja in naredil pasto manj lepljivo. Zavedajte se, da ta izdelek zadrži več tekočine kot druge sestavine.

Značilnost izdelka: kremno rumena barva, naravni blag okus po orehih in vonj rumenega graha, poltopen

Ne-GSO, ne-alergen, odlična kombinacija aminokislin
Brez prehranskih dejavnikov, torej boljša prebava in absorpcija
Dobra stabilnost, emulgiranje in zadrževanje vodnega olja, še posebej uporabna za vse vrste rib / krapov.

Doziranje: do 20% na kg mixa, idealen tudi za izdelavo past.